Termeni și condiții


TERMENI DE UTILIZARE

  • Este posibil ca acest site să aibă conținut pe care nu îl accepți sau nu îl înțelegeți.Dacă insistați să navigați pe acest site, rețineți că orice persoană sau companie / partener pentru entitatea Gameforge, Ongame, NCSoft nu are permisiunea de a vizualiza conținutul nostru.Orice persoană care dezvăluie informații private de pe acest site către una dintre aceste companii sau entități va fi blocată imediat.Această zonă este în proprietate privată și funcționează fără o aplicație comercială sau cu scop lucrativ. Dacă utilizați link-urile noastre sau descărcările noastre, confirmați și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui site.Prin acceptarea condițiilor de utilizare, sunteți, de asemenea, de acord că regulile, opiniile și conținutul pot fi modificate oricând, la discreția echipei noastre.

AVIZ LEGAL

  • Dacă informațiile de pe acest site sunt divulgate unei corporații / unei companii sau unei alte entități, aceasta va încălca termenii și condițiile acestui site web.Informațiile obținute vor fi ilegale și, prin urmare, nu vor fi admise în instanță.

AVERTISMENT vulgaritate

  • Unele informații afișate pe acest site web pot conține informații pe care nu le cunoșteați sau nu doriți să le cunoașteți. Sunteți de acord că aveți cel puțin 12 ani sau că aveți consimțământul părinților dvs. pentru a vizita acest site.

ANUNȚ DE UTILIZARE PERSONALĂ

  • Prin acceptarea acestui acord, deveniți oaspete al acestui site privat, deoarece acesta nu încalcă termenii de utilizare indicați. De asemenea, sunteți de acord să respectați întreaga echipă a acestui site. Nerespectarea acestor reguli va duce la pierderea serviciului

ANUNȚ DE DONAȚII

  • Prin donarea către server, în cazul în care acceptați regulile și condițiile pentru utilizarea serviciului descris mai jos, nu vă restituim decât dacă aveți o problemă tehnică cu o donație. Ne rezervăm dreptul de a refuza, de a șterge sau de a lua orice acțiune necesară în cazul în care unul dintre personajele dvs. încalcă în mod explicit sau implicit regulile enumerate în rezoluția jocului / forumului. Dacă doriți să donați dar nu doriți nimic înapoi, vă rugăm să ne anunțați prin e-mail. Vă rugăm să nu trimiteți bani unui GM, folosiți site-ul nostru, acesta este singurul loc în care donațiile dvs. vor contribui la dezvoltarea comunității noastre.

ANUNȚ DE COPYRIGHT

  • Rețineți că orice cont creat pentru utilizarea Metin2 Osiris Reborn și toate serviciile sale, inclusiv, dar fără a se limita la forum, conturi de jocuri, sunt proprietatea exclusivă a Metin2 Osiris Reborn poate fi suspendată oricând, cu sau fără motiv. Prin crearea unui cont folosiți serviciul nostru și ne rezervăm dreptul de a vă recupera contul în orice moment, dacă dorim. Rețineți, de asemenea, că efectuarea unei donații nu cumpără niciun serviciu, doar acest lucru vă arată aprecierea pentru proiectul nostru și, ca atare, este încă supusă regulilor și reglementărilor stabilite de echipa Metin2 Osiris Reborn.

ANUNȚ DE SIGURANȚĂ

  • Prin crearea unui cont la Metin2 Osiris Reborn, sunteți de acord că securitatea este responsabilitatea dvs. și că veți fi responsabilă de orice acțiuni care ar putea apărea în contul dvs. De asemenea, sunteți de acord că știți că divulgarea parolei poate compromite securitatea contului dvs. și dând parola terților, acceptați pe deplin toate consecințele.
  • Sunteți de acord să confirmați că, dacă primiți un fișier de oriunde, cu excepția site-ului oficial Metin2 Osiris Reborn, acel fișier poate conține software rău intenționat numit "Key Logger", nu suntem responsabili pentru consecințele care vor apărea după descărcarea software-ului din surse externe.

ATENȚIE privind siguranța

  • "Frauda" care poate apărea în cazul unei tranzacții sau vânzări nu va fi rambursată, iar conturile care sunt vândute sau schimbate vor fi suspendate pe o perioadă nedeterminată.

INFORMAȚII PRIVIND PROTECȚIA CONFIDENȚIALĂ

  • Toate informațiile colectate pe serverele noastre nu vor fi divulgate terților. Vă respectăm confidențialitatea și promitem să nu vă verificăm dialogul sau tranzacțiile, cu excepția cazului în care există un conflict asupra contului sau caracterului dvs.